fbpx

Детски коледни работилници за развиване на увереност

2, 9 и 11 декември

Заповядайте във вълшебния свят на коледните работилници на „Развий се“ за деца от 5 до 12 години, които ще се проведат през декември месец! Нека вашето дете се потопи във вълшебството на коледния дух, докато създава, учи и развива своята увереност!

Нашите работилници са създадени, за да помогнат на децата да разкрият своя творчески потенциал и да се чувстват уверени в собствените си способности. С нас, те ще имат възможността да създават уникални коледни изделия, да учат нови умения и да се забавляват в компанията на приятели и ментори, които ще ги насърчават по целия път.

Темата на предстоящите ни работилници ще бъде: Работилница за развиване на увереност. Всяко дете може да постигне много и ние ще му покажем как само с неговите усилия ще си направи страхотна коледна украса или подарък.

Къде е кога ще се провеждат работилниците:

   1. Център Гоце Делчев | 02.12 (събота) от 15:30 ч. (ул. Георги Измирлиев, бл. 233) – НЯМА МЕСТА

   2. Център Младост | 09.12 (събота) от 10:30 ч. и 12:00 ч. (бул. „Андрей Ляпчев“ №71)

   3. Център Славейков | 11.12 (понеделник) от 17:30 ч. (пл. Славейков 7Б в безистена срещу входа на Столична библиотека)

  Работилниците са разработени от психолог и педагог и са подходящи за деца от 5 до 12 години.

  Продължителността е 2 часа и ще се провеждат в групи до 12 деца.
  Цена: 40 30 лв. (-25% отсъпка при записване до 07.12)

  Запишете детето си тук.

  Присъединете се към нашите коледни работилници и направете този празничен сезон незабравим за вашите деца! Готови сме да създадем за тях моменти на радост, учене и творчество, за които ще си спомн,през цялата година. Вижте каква вълшебна атмосфера очаква вашите малчугани и се регистрирайте още сега!

  Регистрация

  Запишете се и ние ще се свържем с Вас. 🙂
  Мястото Ви е запазено след превеждане на промоционалната такса.

  Сподели събитието:

  Facebook
  Twitter
  Pinterest
  LinkedIn

  Други събития

  Scroll to Top

  Виктория Димитрова

  Завършила с отличие на випуска Софийска професионална гимназия по туризъм като последните 2 години от средното си образование паралелно се обучава в Националната школа по мениджмънт и още на 17 г. получава полувисше образование в специалност „Фирмено управление“. Знанията, които получава я насочват към УНСС и специалността Стопанско управление, където управлението се превръща в нейна страст и вече повече от 15 г. се занимава с управление на екипи, търговия и водене на преговори. Преди 2 години завършва докторантурата си в областта на взаимоотношенията с клиенти и става доктор по управление и икономика. Водила е лекции пред младежи в различни нестопански организации, частни и държавни училища, както и в Университета за национално и световно стопанство. Работила е на високи позиции в големи български и международни компании като Метро Кеш и Кери, Кауфланд и др.

  Майка е на две деца, милее за България и работи върху изграждането на среда, в която младите да успяват.