fbpx

Консултации на фирми

Защо да изберете „Развий се“ и мен Виктория Димитрова, когато ви е необходима консултация?

Кои са най-силните ми страни?

Занимавала съм се с управление, продажби и маркетинг в целия си живот

И то всякакъв маркетинг – от това как един младеж да се позиционира добре в училище, до това как се води рекламна кампания в ритейла, фармацията и книгоразпространението на международно ниво.

Обичам управленските процеси и на теория и на практика

Участвала съм в управлението на малки и средни бизнеси, но наред с това съм управлявала екипи в големи международни корпорации.

Харесвам цифрите

Завърших магистратура счетоводство и контрол, за да мога да управлявам по-адекватно финансовите потоци в управляваните от мен звена. Изградих собствен модел за анализ и оценяване стойността на клиентите в търговията.

Обичам да гледам на нещата от високо, но и да изследвам детайлите

Харесва ми да познавам различните гледни точки – познавам от първа ръка работата на специалист в търговски и маркетинг отдел, през бранд мениджър и мениджър продуктова категория, до маркетинг и търговски директор. Работила съм с всякакъв тип клиенти – малки, средни, големи компании, собственици или мениджъри от най-ниското до най-високото ниво.

Заявете консултация

Scroll to Top

Виктория Димитрова

Завършила с отличие на випуска Софийска професионална гимназия по туризъм като последните 2 години от средното си образование паралелно се обучава в Националната школа по мениджмънт и още на 17 г. получава полувисше образование в специалност „Фирмено управление“. Знанията, които получава я насочват към УНСС и специалността Стопанско управление, където управлението се превръща в нейна страст и вече повече от 15 г. се занимава с управление на екипи, търговия и водене на преговори. Преди 2 години завършва докторантурата си в областта на взаимоотношенията с клиенти и става доктор по управление и икономика. Водила е лекции пред младежи в различни нестопански организации, частни и държавни училища, както и в Университета за национално и световно стопанство. Работила е на високи позиции в големи български и международни компании като Метро Кеш и Кери, Кауфланд и др.

Майка е на две деца, милее за България и работи върху изграждането на среда, в която младите да успяват.