fbpx

Подобряване на работната среда

Развий се – подобри работната си среда.

Ние знаем как да подобрим работната ви среда и да удовлетворим вашите служители, за да разгърнат потенциала и да увеличат значително ефективността и резултатите си. 

Представяте ли си този разговор на някой от вашите служители в неделя вечерта? „Оффф утре пак сме на работа….“

Ако отговорът е да, предлагаме да се свържете с „Развий се“ и заедно да подобрим работната среда за вас и вашите служители. Защото е важно на работа да се ходи с удоволствие. 

Благоприятната работна среда дава на служителите свободата, възможностите, отговорностите и инструментите да вършат правилно работата си.

Ако имате въпроси относно обучението, не се колебайте да се свържете с нас.

На работното си място повечето хора прекарват около една трета от денонощието, а това е много време и е необходимо да си зададем следните въпроси:

✅ Какви чувства обземат нашите служители, когато се сетят, че утре са на работа?
✅ Идва ли им се на работа?
✅ Чувстват ли се спокойни на работното си място?
✅ Раздават ли се до последно или чакат да дойде края на работния им ден?

Ако отговорите са колебливи или по-скоро негативни вероятно работната среда е причината за това.

Работна среда се състои от всички елементи, които могат да повлияят на ежедневната ви производителност, включително кога, къде и как работите.

обстановката

Взаимоотношенията

Физическите условия

 Тези елементи могат да повлияят на успеха на компанията, чувството за принадлежност, сътрудничеството, ефективността и здравето на служителите.

Важно е да се има предвид, че е трудно да се изгради работна среда, която да отговаря на всички изисквания и да бъде идеална за всички. Това е така, защото хората имат различни цели и ценностна система и се повлияват от разнообразни мотивиращи фактори. Някои хора предпочитат свободата и гъвкавостта, други пък се чувстват комфортно, когато следват стриктни правила. И все пак каквито и да са индивидуалните желания и нагласите на хората, идеалната работна среда трябва да обхваща всичко, което прави работата по-удовлетворяваща и значима.

Кога?

По запитване според възможностите на клиента

Как?

Онлайн/на живо – теоретична и практически насочена подготовка

Цена

Спрямо часовете и бройката служители

Ментор с подход и дългогодишен опит

Опит на лектора – Виктория Димитрова е човек от бизнеса с повече от 15г. управленски опит в големи корпорации, доктор по управление, предприемач и не на последно място майка на 2 деца и домакиня. 

Ще се радвам да се развиваме заедно.

Ще се радваме да се развиваме заедно!

Свържете се с нас

Scroll to Top

Виктория Димитрова

Завършила с отличие на випуска Софийска професионална гимназия по туризъм като последните 2 години от средното си образование паралелно се обучава в Националната школа по мениджмънт и още на 17 г. получава полувисше образование в специалност „Фирмено управление“. Знанията, които получава я насочват към УНСС и специалността Стопанско управление, където управлението се превръща в нейна страст и вече повече от 15 г. се занимава с управление на екипи, търговия и водене на преговори. Преди 2 години завършва докторантурата си в областта на взаимоотношенията с клиенти и става доктор по управление и икономика. Водила е лекции пред младежи в различни нестопански организации, частни и държавни училища, както и в Университета за национално и световно стопанство. Работила е на високи позиции в големи български и международни компании като Метро Кеш и Кери, Кауфланд и др.

Майка е на две деца, милее за България и работи върху изграждането на среда, в която младите да успяват.