fbpx

Бизнес семинари за ученици и студенти

Разбери повече за бизнеса отвътре!

Разбери кои са силните ти страни и се срещни с водещи бизнес експерти!

Целта на тези събития е в резонанс с целите и мисията на Развий се. А именно да изградим мост между образованието и бизнеса и да се погрижим за цялостното изграждане на младите хора и развитието на техния потенциал.

Кариерно ориентиране за ученици и студенти

Какво означава кариерно ориентиране?

Кариерното ориентиране е процесът на избор на най-подходящата бъдеща професия и съответната специалност в университет на база на нашите силни страни, таланти и желания.

– Участниците ще опознаят по-добре себе си и силните си страни.
– Среща с водещи специалисти от няколко професионални направления, които ще споделят своя опит. 
– Връзка с бизнеса за предстоящи летни стажове, а защо не и за постоянна заетост.

Първата част от обучението ще бъде водена от водещата консултантска компания Catro, а втората от адвокат Арнолд Ферейра. 

Бизнесът отвътре - счетоводство, финанси, търговия и маркетинг

– Запознаване с експерти от бизнеса.
– Показване как работи една бизнес структура.
– Решаване на реални бизнес казуси, подадени от нашите партньори.

Кариерно ориентиране

– Участниците ще опознаят по-добре себе си и силните си страни.
– Среща с водещи специалисти от няколко професионални направления, които ще споделят своя опит. 
– Връзка с бизнеса за предстоящи летни стажове, а защо не и за постоянна заетост.

Уебинар: Дигитализация като възможност за развитие

– Фокус върху възможностите за бизнес и образование, които ни предоставя дигиталната среда
Среща с водещи бизнесмени, които организират бизнеса си изцяло дигитално – като електронни магазини, анимирани видео продукции и подкаст.

Устойчиво развитие - екология, спорт и здравословно хранене

– Това събитие е изцяло продиктувано от интереса на младите хора, тъй като в проучване, направено от нас през изминалата година, посочиха тази тема като изключително важна за тях. 
– Фокус върху устойчивия начин на живот за планетата и за нас самите.
– Организирано от участниците в Регулярната академия на Развий се.

Кога?

Начало: 01.02 (5 дни с продължителност 30 мин. в 12:30ч.)

Как?

Обученията в програмата се провеждат в онлайн формат от лектор на живо.

Цена

89 лв.

Petia Hristova-Tire
Petia Hristova-Tire
препоръчва
Изключително интересна, полезна, забавна и ранообразно прекарана седмица за моя тийнейджър това лято. Прекрасен начин за смислено уплътняване на свободното време на децата през ваканцията.
Vladislava Grigorova
Vladislava Grigorova
препоръчва
Препоръчвам! Много интересно съдържание, което да приложите върху вашето време!
Teodora Nemethova
Teodora Nemethova
препоръчва
Попаднах на сайта на „Развий се“ напълно случайно, търсейки забавно, полезно и интересно уплътняване на деня през ваканцията на сина ми – тийнейджър. Програмата ми хареса от пръв поглед и го записах. След всеки 1 от 5те дни синът ми се прибираше в къщи с все по-широка усмивка, зареден с положителна енергия, здравословно уморен, но същевременно и бодър, разказваше ми за това как е преминал деня, какво е научил и какво го е впечатлило. По време на програмата намери също нови приятели. За Вики ( Виктория Димитрова ) мога да кажа само най-хубави думи. Представям си колко е трудно да успееш да задържиш вниманието и да спечелиш доверието и интереса на децата точно в тази възраст...пък и да ги научиш на сумати неща, без дори да се усетятJ Браво на нея и на целия екип! С огромен интерес очаквам всички следващи семинари/начинания. Препоръчвам с две ръце и желая успех!
Nonka Dancheva
Nonka Dancheva
препоръчва
Интересен разговор - среща с Явор Русинов, организиран от Развий се! Благодаря за запознанство ни, Виктория! Успех в Каузата!
София Щерева-Кацарова
София Щерева-Кацарова
препоръчва
Препоръчвам! Участвах в едноседмично обучение "Управление на времето" и получих много идеи как да бъда по-ефективна и да се чувствам по-справяща се с купищата задачи, които ме заливат ден след ден. Благодаря, Виктория!
Симона Кръстева
Симона Кръстева
препоръчва
Препоръчвам, защото е интересно, полезно и забавно!!!

Oсновател на „Развий се“

Mентор с подход и дългогодишен опит” – Виктория Димитрова е човек от бизнеса с повече от 15г. управленски опит в големи корпорации, доктор по управление, предприемач и не на последно място майка на 2 деца и домакиня. 

Ще се радвам да се развиваме заедно.

Управлението на времето е важно за всички успешни и ангажирани хора!

Регистрация

Изберете събитието, което искате да посетите, и се запишете. 🙂
Ще се свържем с Вас при първа възможност.

За кой/кои семинар/и искате да се запишете?
Откъде разбрахте за нас?

Арнолд Ферейра

По настоящем Арнолд е почетен консул на Република България в Ангола. Има българско и анголско гражданство. Той е адвокат с 15 години стаж. Завършил е право в Софийския университет Св. Климент Охридски, от където има и докторантура. Има опит от няколко държави и се е специализирал в търговското и бизнес право. Говори перфектно 5 европейски езика и има също така базови познания по руски и китайски. Преподавал е в университет в Ангола, където сега работи и живее. Освен това е участвал на няколко международни конференции. Има специализация в Китай по международно право.

Мотивира го възможността да помага на другите. Затова и обича да преподава и да предава опита и знанията си. 

Виктория Димитрова

Завършила с отличие на випуска Софийска професионална гимназия по туризъм като последните 2 години от средното си образование паралелно се обучава в Националната школа по мениджмънт и още на 17 г. получава полувисше образование в специалност „Фирмено управление“. Знанията, които получава я насочват към УНСС и специалността Стопанско управление, където управлението се превръща в нейна страст и вече повече от 15 г. се занимава с управление на екипи, търговия и водене на преговори. Преди 2 години завършва докторантурата си в областта на взаимоотношенията с клиенти и става доктор по управление и икономика. Водила е лекции пред младежи в различни нестопански организации, частни и държавни училища, както и в Университета за национално и световно стопанство. Работила е на високи позиции в големи български и международни компании като Метро Кеш и Кери, Кауфланд и др.

Майка е на две деца, милее за България и работи върху изграждането на среда, в която младите да успяват.