fbpx

Детски мартенски работилници за развиване на увереност и креативност

20, 24, 26 и 27 февруари + 2 и 4 март

Представяме Ви една прекрасна възможност за Вашите деца: Работилници за развиване на увереност и креативност на „Развий се“ за деца от 6 до 12 години!

Присъединете се към нас през месец февруари и март, когато ще създаваме мартеници и картички за 8-ми март. В тези работилници децата ще имат възможност да изразят своята индивидуалност и творчески потенциал.

Чрез нашите занимания децата ще се научат да изразяват своите чувства и идеи по уникален начин, като създават персонализирани подаръци за техните близки. Освен това, работата в група ще им помогне да развият социалните си умения и да споделят своите идеи с другите участници в забавна и подкрепяща обстановка.

Къде е кога ще се провеждат работилниците:

    1. Център Гоце Делчев | 20.02 (вторник) и 27.02 (вторник) от 16:30 ч. (ул. Георги Измирлиев, бл. 233)
    2. Център Младост | 24.02 (събота) и 02.03 (събота) от 12:00 ч. (бул. „Андрей Ляпчев“ №71)
    3. Център Славейков | 26.02 (понеделник) и 04.03 (понеделник) от 17:00 ч. (пл. Славейков 7Б в безистена срещу входа на Столична библиотека)

Работилниците са разработени от психолог и педагог и са подходящи за деца от 5 до 12 години.

Продължителността е 90 минути и ще се провеждат в групи до 12 деца.
Цена: 45 30 лв. (-33% отсъпка при записване до 22.02)

Запишете детето си тук.

Присъединете се към нашите мартенски работилници и направете този празничен период незабравим за вашите деца! Готови сме да създадем за тях моменти на радост, учене и творчество, за които ще си спомнят през цялата година. Вижте каква вълшебна атмосфера очаква вашите малчугани и се регистрирайте още сега!

Регистрация

Запишете се и ние ще се свържем с Вас. 🙂
Мястото Ви е запазено след превеждане на промоционалната такса.

Сподели събитието:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Други събития

Scroll to Top

Виктория Димитрова

Завършила с отличие на випуска Софийска професионална гимназия по туризъм като последните 2 години от средното си образование паралелно се обучава в Националната школа по мениджмънт и още на 17 г. получава полувисше образование в специалност „Фирмено управление“. Знанията, които получава я насочват към УНСС и специалността Стопанско управление, където управлението се превръща в нейна страст и вече повече от 15 г. се занимава с управление на екипи, търговия и водене на преговори. Преди 2 години завършва докторантурата си в областта на взаимоотношенията с клиенти и става доктор по управление и икономика. Водила е лекции пред младежи в различни нестопански организации, частни и държавни училища, както и в Университета за национално и световно стопанство. Работила е на високи позиции в големи български и международни компании като Метро Кеш и Кери, Кауфланд и др.

Майка е на две деца, милее за България и работи върху изграждането на среда, в която младите да успяват.