fbpx

Парти за Млади лидери

за деца 8-13 години

При нас детските партите са не само много забавни, но и развиват лидерските качества и социалните умения, за едно незабравимо преживяване!

Уникални развиващи игри и активности, които оставят спомени за цял живот

Какви качества развиваме, докато децата се забавляват?

Себепознание

Управление на техните емоции

Комуникационни умения

Увереност и отговорност

Работа в екип и търпение

Как и колко време?

Партито продължава 2 часа.

Включва множество забавни игри за лидерски качества и социални умения.

Цена

300 лв.

Игрите ни учат децата:

  • Как да разпознаваме базовите емоции – радост, страх, гняв, тъга, любов, отвращение, изненада – в нас и в другите хора.
  • Как да оценяват своите силни страни и възможности за развитие, за да бъдат уверени и да следват пътят на мечтите си.
  • Как да развият своята емпатия.
  • Как да си поставят цели, които да постигат;
  • Как да бъдат креативни и да работят в екип.

Кой сме ние?

Мисията на „Развий се“ е да подготвим децата и младежите за първите им стъпки в живота на възрастните

Виктория Димитрова

Oсновател на „Развий се“.

Сертифицирана от МОН по темата “Игровизация в обучението” и майка на две деца. Милее за България и работи върху изграждането на среда, в която младите да успяват.

Всяко парти е възможност за растеж, забавление и нови приятелства!

Кауза

„Развий се“ е инициатива, насочена към активните и развиващи се хора в България и цели подобряване на работната среда в страната ни.
Решихме да създадем кауза, с която да помагаме на повече хора да се развиват и да подобряват условията, в които работят. С тази цел някои от най-добрите предложения или примери на участниците в академията на „Развий се“ ще бъдат споделени в безплатни уроци с ученици, студенти и онлайн чрез „Развий се“.

Заявете парти

След като заявите своете парти, ще проверим графика си и ще се свържем с Вас за потвърждение. 🙂

Разгледайте още възможности за развитие

Работилница за Млади лидери за ученици 8-13 г.

Искаш ли детето ти да е уверено и успешно? Искаш ли да го подготвиш да бъде лидер – да разбира своите и чуждите емоции, да може да презентира и управлява времето си? Тези умения са изключително важни както за нашия, така и за успеха на децата ни.

Академия за тийнейджъри „Подготви се за живота“

Искаш ли детето ти да е уверено? Искаш да владее емоциите си и да е по-комуникативно? При нас децата се научават как да владеят емоциите си и стават уверени, търпеливи и комуникативни.

Scroll to Top

Виктория Димитрова

Завършила с отличие на випуска Софийска професионална гимназия по туризъм като последните 2 години от средното си образование паралелно се обучава в Националната школа по мениджмънт и още на 17 г. получава полувисше образование в специалност „Фирмено управление“. Знанията, които получава я насочват към УНСС и специалността Стопанско управление, където управлението се превръща в нейна страст и вече повече от 15 г. се занимава с управление на екипи, търговия и водене на преговори. Преди 2 години завършва докторантурата си в областта на взаимоотношенията с клиенти и става доктор по управление и икономика. Водила е лекции пред младежи в различни нестопански организации, частни и държавни училища, както и в Университета за национално и световно стопанство. Работила е на високи позиции в големи български и международни компании като Метро Кеш и Кери, Кауфланд и др.

Майка е на две деца, милее за България и работи върху изграждането на среда, в която младите да успяват.