fbpx

Курс за учители „Успешни стратегии и подходи за продуктивни учебни часове“

Начало на курса: 10.03.2024

За кого е подходящ този курс? Този курс е подходящ за всеки, който има интерес в преподаването и образованието като цяло. Не се изисква предишен опит, но се изисква базово познание за управление на класна стая и планиране на учебен урок. Целият курс “Успешни стратегии и подходи за продуктивни учебни часове” ще бъде в платформата на Синдео!

Курсът има за цел да надгради и повиши ключовите компетенции на участниците за продуктивни учебни часове. Той представя систематично разнообразни иновативни методи, необходими за организиране и провеждане на продуктивни учебни часове. Фокусът е върху игровизацията, игровото мислене, както и ученето през правене и преживяване като част от дизайн мисленето.

Начало на курса: 10.03.2024

Умения, които ще придобиеш:
✅ Дефиниране на проблемна ситуация и разбиране на нуждите на участниците
✅ Умения за решаване на проблеми
✅ Справяне с шума в класната стая посредством учене през правене
✅ Развиване на целеустременност сред учениците
✅ Повишаване на заинтересоваността сред учениците
✅ Поставяне на ученика в центъра на учебния процес🏆

Как можеш да се запишеш? Последвай линка: https://bit.ly/48pFiAO

Преподавател ще бъда аз – Виктория Димитрова. Аз съм специалист в сферата на игровизацията в образованието и съм сертифицирана от Министерството на Образованието и Науката (МОН) да водя обучения на учители с възможност за получаване на кредити.

Моят опит и знание в областта на образованието включва и преподаването на подобен курс в СУ “Свети Климент Охридски”. Там имам възможността да работя с бъдещите учители и да им предоставя ценни инструменти и методи, необходими за успешното им бъдещо преподаване.

Освен това водя игровизирани обучения на деца от начален до гимназиален етап в своята Академия за личностно и бизнес развитие “Развий се”. Тази практика ми позволява да се впускам в игровите аспекти на образованието и да ги интегрирам в учебния процес.

Защо да избереш този курс?
✔️Безплатни семинари и въвеждащ курс
✔️Изцяло онлайн
✔️Удобни часове на обученията онлайн в реално време
✔️Лектори лидери с сферата на образованието
✔️Запис на занятията, което ти дава възможност да ги гледаш по всяко време
✔️Сертификат, за придобитите умения в дадената област
✔️Възможност за квалификационен кредит

👉 Запиши се сега: https://bit.ly/48pFiAO

Сподели събитието:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Други събития

Scroll to Top

Виктория Димитрова

Завършила с отличие на випуска Софийска професионална гимназия по туризъм като последните 2 години от средното си образование паралелно се обучава в Националната школа по мениджмънт и още на 17 г. получава полувисше образование в специалност „Фирмено управление“. Знанията, които получава я насочват към УНСС и специалността Стопанско управление, където управлението се превръща в нейна страст и вече повече от 15 г. се занимава с управление на екипи, търговия и водене на преговори. Преди 2 години завършва докторантурата си в областта на взаимоотношенията с клиенти и става доктор по управление и икономика. Водила е лекции пред младежи в различни нестопански организации, частни и държавни училища, както и в Университета за национално и световно стопанство. Работила е на високи позиции в големи български и международни компании като Метро Кеш и Кери, Кауфланд и др.

Майка е на две деца, милее за България и работи върху изграждането на среда, в която младите да успяват.