fbpx

Обучение на търговски екипи

Свържете се с нас, за да обсъдим вашия конкретен казус.

Обучението на търговски екипи е нашата страст.

Продажбите могат да се управляват и това е чудесно. А още по-чудесно се, че ние знаем как 🙂

В зависимост от интересите и познанията на клиентите ни разработваме индивидуални обучения. Някои са многообхватни, а други може да засягат само една или няколко теми. 

Ако имате въпроси относно курса, не се колебайте да се свържете с нас.

Защо нашето обучение:

✅ Благодарение на разнообразния си практически опит, подкрепен силно от задълбочено изследване на най-работещите продажбени техники, можем да ви дадем правилни насоки за подобряване ефективността и повишаване на резултатите във вашия търговски екип.

✅ Как да продавате по-добре зависи от няколко фактора, които ние познаваме и можем да предадем на вашите служители.

✅ Постигнете по-висока печалба и повече продажби като заявите участие в специално, подготвен за вашия екип обучителен тренинг по продажби, обслужване на клиенти, оценяване на клиентите и/или справяне с трудни клиенти и рекламации.

Кога?

По запитване според възможностите на клиента

Как?

Онлайн/на живо – теоретична и практически насочена подготовка

Цена

Спрямо часовете и бройката служители

Ментор с подход и дългогодишен опит

Опит на лектора – Виктория Димитрова е човек от бизнеса с повече от 15г. управленски опит в големи корпорации, доктор по управление, предприемач и не на последно място майка на 2 деца и домакиня. 

Ще се радвам да се развиваме заедно.

Свържете се с нас

Scroll to Top

Виктория Димитрова

Завършила с отличие на випуска Софийска професионална гимназия по туризъм като последните 2 години от средното си образование паралелно се обучава в Националната школа по мениджмънт и още на 17 г. получава полувисше образование в специалност „Фирмено управление“. Знанията, които получава я насочват към УНСС и специалността Стопанско управление, където управлението се превръща в нейна страст и вече повече от 15 г. се занимава с управление на екипи, търговия и водене на преговори. Преди 2 години завършва докторантурата си в областта на взаимоотношенията с клиенти и става доктор по управление и икономика. Водила е лекции пред младежи в различни нестопански организации, частни и държавни училища, както и в Университета за национално и световно стопанство. Работила е на високи позиции в големи български и международни компании като Метро Кеш и Кери, Кауфланд и др.

Майка е на две деца, милее за България и работи върху изграждането на среда, в която младите да успяват.