fbpx

Безплатно обучение: Интуитивно хранене

Интуитивното хранене е подход, фокусиран върху оптималното благосъстояние на човек на физическо и психическо ниво, като пътят, по-който достигаме до това е през отношението ни към храната. Интуитивното хранене е особено подходяща тема за хора, които на този етап са се сблъсквали с какви ли не диети и вече сякаш се питат знаят ли как изобщо да се хранят; за хора, които усещат, че са изгубили връзката с тялото си и търсят как да я възобновят; за хора с хранителни нарушения, които искат да си върнат позитивното отношение към храненето; и за хора, които просто проявяват интерес към сферата на храненето и искат да научат повече.

Избрахме чрез това събитие да се развием като се запознаем с интуитивното хранене. Освен това темата за здравословния начин на живот е една от темите, които засягаме и в нашата академия за младежи “Подготви се за живота”.

Събитието е подходящо както за тийнейджъри, така и за възрастни. Очакваме ви!

Събитието се организира от “Развий се” и е напълно безплатно. За да се включите в него, е необходимо само да се регистрирате тук.

След регистрацията ще Ви изпратим линк към събитието.

Щастливи сме да представим нашият гост-лектор Сибила Данчева.

“Здрав дух в здраво тяло” е сентенцията, която според нас я описва най-добре.

Нейните интереси са свързани с психологията и здравословния начин на живот. Тя е сертифициран хранителен консултант с подхода на Интуитивно хранене, освен това следва “Спортна психология”. Сибила също така е и дипломиран философ, което определя като база за всички свои занимания. Освен това в момента специализира психотелесна психотерапевтика и професионално се занимава с терапевтична дейност под супервизия.

Сподели статията:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Подобни статии

Развий се, за да успееш
Развий се

10 съвета за добро самочувствие

Замисляли ли сте се някога как актьорите успяват да излъчват такава увереност и присъствие на сцената или пред камера, дори когато играят роли, далечни от

Прочети повече »
Scroll to Top

Виктория Димитрова

Завършила с отличие на випуска Софийска професионална гимназия по туризъм като последните 2 години от средното си образование паралелно се обучава в Националната школа по мениджмънт и още на 17 г. получава полувисше образование в специалност „Фирмено управление“. Знанията, които получава я насочват към УНСС и специалността Стопанско управление, където управлението се превръща в нейна страст и вече повече от 15 г. се занимава с управление на екипи, търговия и водене на преговори. Преди 2 години завършва докторантурата си в областта на взаимоотношенията с клиенти и става доктор по управление и икономика. Водила е лекции пред младежи в различни нестопански организации, частни и държавни училища, както и в Университета за национално и световно стопанство. Работила е на високи позиции в големи български и международни компании като Метро Кеш и Кери, Кауфланд и др.

Майка е на две деца, милее за България и работи върху изграждането на среда, в която младите да успяват.