fbpx

Управление на времето – Безплатна работилница

28.01.2023 (събота) от 11:00 до 13:00

Как да управлявате времето си, а не то вас?

Искате още 24 часа?

Поставихте ли си цели през тази година да имате повече време за себе си, да намалите стреса и да имате така мечтания баланс в живота? Ако е така, ние ще ви помогнем да ги постигнете!

На работилницата ще разберете :

Кога?

28.01 (събота) от 11:00 до 13:00

Как?

Онлайн работилница

Цена

Безплатно

Ментор с подход и дългогодишен опит

⏳ Виктория Димитрова, основателят на “Развий се” ще е водещ на работилницата. Тя е сертифицирана от МОН по темата “Управление на времето” и има докторска степен в областта на управлението и икономиката. Има над 15г. управленски опит на високи позиции в български и международни компании, предприемач, ментор с опит и не на последно място майка е на 2 деца. Имала е доста критични ситуации в ежедневието си и това я провокира да се задълбочи в темата, свързана с баланса в живота и управлението на времето като възможност.

Регистрация

Запишете се и ще Ви изпратим линк преди събитието.

Откъде разбрахте за нас?

Сподели събитието:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Други събития

Scroll to Top

Виктория Димитрова

Завършила с отличие на випуска Софийска професионална гимназия по туризъм като последните 2 години от средното си образование паралелно се обучава в Националната школа по мениджмънт и още на 17 г. получава полувисше образование в специалност „Фирмено управление“. Знанията, които получава я насочват към УНСС и специалността Стопанско управление, където управлението се превръща в нейна страст и вече повече от 15 г. се занимава с управление на екипи, търговия и водене на преговори. Преди 2 години завършва докторантурата си в областта на взаимоотношенията с клиенти и става доктор по управление и икономика. Водила е лекции пред младежи в различни нестопански организации, частни и държавни училища, както и в Университета за национално и световно стопанство. Работила е на високи позиции в големи български и международни компании като Метро Кеш и Кери, Кауфланд и др.

Майка е на две деца, милее за България и работи върху изграждането на среда, в която младите да успяват.