fbpx

Дебатиране и аргументиране

19 април 2022, 19:00

🔥🔥🔥 БЕЗПЛАТНО СЪБИТИЕ!

🤗 Имаме удоволствието да ви представим нашето следващо безплатно събитие на тема “Дебатиране и аргументиране”. Гост-лектор ще бъде треньорът на националния ни отбор по дебати, Жанин Ал-Шаргаби.

Жанин е забележителна млада дама, вероятно позната на някои от вас с участието си в „Стани Богат“, студентка 3-ти курс по “Право” в СУ. Взима активно участие на множество състезания, а в момента е треньор на националния ни отбор по дебати. Тя силно подкрепя каузата на „Развий се“ и се е включвала вече в наше събитие, освен това бе и лектор в нашата академия за младежи „Подготви се за живота“.Влезте в събитието и се регистрирайте, гарантираме, че ще бъде много интересно.

Вероятно сте гледали множество чуждестанни филми, в които младите хора в гимназиите и университетите имат състезания по дебати, но това все още е далечна тема за вас. Елате и научете повече.

Дебатите развиват много ключови умения като аргументиране, говорене пред публика, слушане, адаптивност, логическо и критично мислене, а също така и емоционална интелигентност. Вярваме, че темата е изключително полезна и развиваща за всички ни.

👉 Ето какво ще научите, ако се включите:

✅ Какво представляват дебатите и как протичат те?
✅ Как да се аргументирате?
✅ Как да оспорвате аргументи?
✅ Кои са ключовите умения, необходими, за да спечелите в дебат?

🔷 Също така ще направим и дебатиране по време на срещата ни.

Защо да участвате в нашето безплатно събитие?

⭐ Ще развиете умението си за водене на дискусия.
⭐ Ще разберете как да изграждате своята теза по даден въпрос.
⭐ Ще научите как да подбирате убедителни аргументи в защита на тезата.
⭐ Ще разберете как да оборите чужда теза.

👉 Регистрайте се, за да запазите своето място сега.
След регистрация ще получите линк към събитието. 

Сподели събитието:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Други събития

Scroll to Top

Виктория Димитрова

Завършила с отличие на випуска Софийска професионална гимназия по туризъм като последните 2 години от средното си образование паралелно се обучава в Националната школа по мениджмънт и още на 17 г. получава полувисше образование в специалност „Фирмено управление“. Знанията, които получава я насочват към УНСС и специалността Стопанско управление, където управлението се превръща в нейна страст и вече повече от 15 г. се занимава с управление на екипи, търговия и водене на преговори. Преди 2 години завършва докторантурата си в областта на взаимоотношенията с клиенти и става доктор по управление и икономика. Водила е лекции пред младежи в различни нестопански организации, частни и държавни училища, както и в Университета за национално и световно стопанство. Работила е на високи позиции в големи български и международни компании като Метро Кеш и Кери, Кауфланд и др.

Майка е на две деца, милее за България и работи върху изграждането на среда, в която младите да успяват.