fbpx

Бизнесът отвътре

23.04.2023

На семинара “Бизнесът отвътре”, организиран от “Развий се” на 23 април в София, млади ученици и студенти имаха възможността да се потопят в дълбочините на бизнес света. Събитието, което се проведе в Премиум Нетуъркинг центъра на улица “Раковска” 25, беше насочено към всеки, който мечтае за собствен бизнес или лидерска позиция в компания. Участниците, общо 30 души, бяха изправени пред предизвикателството да решават реални бизнес казуси, като по този начин получиха ценен урок за счетоводството, финансите, търговията и маркетинга.

Семинарът предложи забавно и вдъхновяващо преживяване, подкрепено от активности, които подчертаха и разкриха потенциала на младите участници. В края на деня, победителите в различните казуси бяха удостоени със сертификати за техния принос и успехи. Всеки участник получи подарък от нашите партньори от Devin, като жест на благодарност за участието и ангажираността към събитието.

С гордост можем да заявим, че денят беше изпълнен с учене, обмен на идеи и мрежови взаимодействия, които допринесоха за изграждането на по-силно и обединено бъдеще за младите хора в България. Нашата цел е да мотивираме и вдъхновяваме младежите да развиват своите умения, да разширяват своите възможности и да стремят към успех във всяко начинание.

Благодарим на всички участници за тяхната енергия и страст към ученето. Вярваме, че заедно можем да подобрим бъдещето на България, като предоставим на младите хора инструментите, знанията и възможностите, от които се нуждаят, за да успеят. До нови срещи на нашите бъдещи събития!

Сподели събитието:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Други събития

Scroll to Top

Виктория Димитрова

Завършила с отличие на випуска Софийска професионална гимназия по туризъм като последните 2 години от средното си образование паралелно се обучава в Националната школа по мениджмънт и още на 17 г. получава полувисше образование в специалност „Фирмено управление“. Знанията, които получава я насочват към УНСС и специалността Стопанско управление, където управлението се превръща в нейна страст и вече повече от 15 г. се занимава с управление на екипи, търговия и водене на преговори. Преди 2 години завършва докторантурата си в областта на взаимоотношенията с клиенти и става доктор по управление и икономика. Водила е лекции пред младежи в различни нестопански организации, частни и държавни училища, както и в Университета за национално и световно стопанство. Работила е на високи позиции в големи български и международни компании като Метро Кеш и Кери, Кауфланд и др.

Майка е на две деца, милее за България и работи върху изграждането на среда, в която младите да успяват.