fbpx

Искаш да постигаш целите си с лекота и да си уверен,това е твоето място! 

Входът е свободен със задължителна предварителна резервация с цел по-приятното ти преживяване.

 
А ти разгледа ли програмата в нашата академия за тийнейджъри??? Научи повече тук.
Допълнителна информация
Ние от Академия за личностно и бизнес развитие “Развий се”, съвместно с TechnoMagicLand 
организираме специално за теб първия по рода си тийн семинар, 
в който ще научаваш, докато се забавляваш и играеш игри.

Академия за личностно и бизнес развитие “Развий се” и интерактивен център за наука и технологии TechnoMagicLand обединиха своите усилия за организирането провеждането на игровизиран семинар за тийнейджърите. Това усилие е в помощ на младите хора да придобият ценни знания, умения и навици, но е изключително ценно и за техните родители. С прилагането на водещи подходи в обучението, каквито са учене чрез преживяване и учене чрез игра, предизвикваме homo ludens да поддържат интереса си към света и случващото се около тях, като намерят своето най – удобно място. Това може да бъде както в личен, така и в професионален план. Ето защо, с помощта на интерактивната експозиция на TechnoMagicLand, младите хора ще могат да се докоснат до професиите на учените, изследователите, инженерите, а защо не и да намерят професиите на бъдещето, които дори не са познати днес.

За провеждането на семинара е отделена най – голямата и представителна зала на интерактивния център. Това е така, защото се нуждаем от вдъхновяваща атмосфера, в която всички да се чувстваме удобно и уверени в себе си.

Желаещите могат да се възползват от предстоящия семинар, като се регистрират предварително от следната връзка: https://razviise.bg/форма_за_участие

В обученията могат да се включат както индивидуални участници, така и училищни класове, както и организирани групи. 

Основна тема на семинара ще бъде целеполагането или как да постигнем целите си с лекота.

Ще си отговорим на следните въпроси:

  • Как да изберем нашите цели?
  • Как да организираме времето си, така че да постигнем целите си?
  • Как да се мотивираме и да изпълним целта си? 
  • Какво е общото между историите успешните личности?

Сподели статията:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Подобни статии

Развий се, за да успееш
Развий се

Защо е важно децата ни да са сред природата?

В съвременния свят, изпълнен с технологични устройства и цифрови развлечения, все по-често се забелязва, че децата прекарват значително по-малко време на открито. Това създава проблеми

Прочети повече »
Scroll to Top

Виктория Димитрова

Завършила с отличие на випуска Софийска професионална гимназия по туризъм като последните 2 години от средното си образование паралелно се обучава в Националната школа по мениджмънт и още на 17 г. получава полувисше образование в специалност „Фирмено управление“. Знанията, които получава я насочват към УНСС и специалността Стопанско управление, където управлението се превръща в нейна страст и вече повече от 15 г. се занимава с управление на екипи, търговия и водене на преговори. Преди 2 години завършва докторантурата си в областта на взаимоотношенията с клиенти и става доктор по управление и икономика. Водила е лекции пред младежи в различни нестопански организации, частни и държавни училища, както и в Университета за национално и световно стопанство. Работила е на високи позиции в големи български и международни компании като Метро Кеш и Кери, Кауфланд и др.

Майка е на две деца, милее за България и работи върху изграждането на среда, в която младите да успяват.