fbpx

За нас

Кой сме ние? Какво правим и защо го правим?

“Развий се” спомага за развитие на младите и активни хора, като ги подготвя за живота след училище, спомага за кариерното им ориентиране и приспособяване в работна среда. Мисията ни е да изградим мост между образованието и бизнеса и да развием средата в България.

Здравейте и добре дошли! 🙂

Казвам се Виктория Димитрова и съм един нестихващ ентусиаст, търсещ позитивния пример и промяната към добро. Някои ме познават като доктор по управление и икономика, други като маркетинг или търговски директор, спортист, майка, а имам удоволствието и няколко човека да ме смятат за техен ментор. 

Реших да създам „Развий се“, защото искам аз, семейството ми и инициативните хора да останем в България. В една развита, конкурентна и прекрасна България, където българският бизнес успява и разполагаме с висококвалифицирана работна ръка.

Чрез инициативата „Развий се“ аз и още много други специалисти ще споделим знанията си, за да има възможност  младите хора да научат повече за нещата, на които не ги учат в училище и да станат по-добри и адаптивни в бизнес среда. 

Защо го правим?

Ние сме академия за развитие на младите хора в България, която цели изграждане на мост между образованието и бизнеса.

Кауза

„Развий се“ е инициатива, насочена към активните и развиващи се хора в България и цели подобряване на работната среда в страната ни. Чрез академията се стремим да подготвим младежите за първите им стъпки в бизнес среда. Решихме да създадем кауза, с която да помагаме на повече хора да се развиват и да подобряват условията, в които работят. 

Мисия

Мисията на “Развий се” е насочена в две направления:

  • Да развием потенциала на младежите и да ги подготвим за работа в бизнес среда.
  • Да подобрим средата в България и ефективността в компаниите.

Визия

Всяка коректна организация да има достъп до добре обучени, адекватни и усмихнати млади хора и да им предлага благоприятна работна среда.

Ценности

Ценностите, в които вярваме са:

  • Коректност
  • Дружелюбност
  • Резултатност
  • Експертност
  • Отзивчивост
  • Автентичност.

Какво правим?

В инициативата обучаваме ученици и младежи на възраст от 12 г. до 26 г. на умения и компетентности, които ще им бъдат полезни в живота и не се изучават засилено в училище. Някои от темите, които засягаме са – продуктивност и ефективност, лични финанси, критично мислене, емоционална интелигентност, управление на времето, предприемачески дух, работа в екип, ефективно общуване т.н. Виждам вече резултатите, а и вярвам че изграждаме мрежа от добри професионалисти и личности със стремеж за постоянно себеразвитие

Гледай интервю на Виктория Димитрова за образованието в България

Грамоти и отличия

Някои от нашите признания в България

Партньори

Официален наш бизнес партньор за учебната година 2023/2024 г. е Kaufland Bulgaria.

Кауфланд България се включва като наш доверен партньор в провеждането на нашата академия за личностно и бизнес развитие за ученици.

Сред останалите наши партньори са български и международни компании като: Devin, 5* Sense hotel, Premium Networking and coworking space, Techno Magic Land и Ipsos Bulgaria

Scroll to Top

Виктория Димитрова

Завършила с отличие на випуска Софийска професионална гимназия по туризъм като последните 2 години от средното си образование паралелно се обучава в Националната школа по мениджмънт и още на 17 г. получава полувисше образование в специалност „Фирмено управление“. Знанията, които получава я насочват към УНСС и специалността Стопанско управление, където управлението се превръща в нейна страст и вече повече от 15 г. се занимава с управление на екипи, търговия и водене на преговори. Преди 2 години завършва докторантурата си в областта на взаимоотношенията с клиенти и става доктор по управление и икономика. Водила е лекции пред младежи в различни нестопански организации, частни и държавни училища, както и в Университета за национално и световно стопанство. Работила е на високи позиции в големи български и международни компании като Метро Кеш и Кери, Кауфланд и др.

Майка е на две деца, милее за България и работи върху изграждането на среда, в която младите да успяват.