fbpx

5 НАЧИНА ДА БЪДЕМ НЕЗАВИСИМИ

Във връзка с националния празник по случай независимостта на България решихме да синтезираме 5 начина, чрез които можем да бъдем независими в днешо време. Разбира се в началото ще ни е трудно да започнем да градим своята лична независимост, но с течение на времето ще осъзнаем колко много ни носи тя.

1. Разберете кои са вашите ценности и ги следвайте. Така ще намалите влиянието на чуждото мнение върху своите решения.

2. Осигурете си различни опции за своите финанси. Опитайте да си осигурите доход от повече от едно място. Едно от най-добрите решения, които дават специалистите е да имате пасивен доход. Доход, който не зависи пряко от вашето действие.

3. Осигурете си подходяща социална среда, за да общувате с позитивни и инициативни хора. Така и вие ще поддържате сходен дух и нагласа.

4. Изградете си навици, които ви развиват. Без значение дали ще спортувате или ще четете, а защо не и двете. По този начин ще държите тялото и ума си в кондиция и ще бъдете в готовност да се справите с предизвикателствата на живота.

5. Работете върху вашата емоционлна интелигентност. Разберете, че никой не може да ви разгневи, защото вие сте независими и само вие може да влияете на собственото си възприятие за ситуацията и на личните си емоции.

#развийсе

Независимостта тогава и днес.

1908 г. – пушки, ордени и високо вдигната глава.

2021 г. – умения, развитие и високо вдигната глава