fbpx

Ела при нас. Включи се в първата по рода си мега яка академия за личностно и бизнес развитие на младежи “Подготви се за живота”.

Побързай, събери приятели, за да си направим супер приключение. В момента тече записването за новите ни групи през първия учебен срок на 2022/2023 г.

 • Сряда 14:30 ч.
 • Вторник 10:00 ч. и
 • Неделя 16:00 ч.

ПРИ НАС ЩЕ РАЗБЕРЕШ:

 • Как да бъдеш харесван и да общуваш свободно с всички.
 • Как да управляваш личните си финанси и да изкарваш пари още докато си в училище.
 • Как да се развиваш и да успяваш.
 • Защо ценностите са толкова важни.
 • Защо е важно да си емоционално интелигентен/ на.
 • Как да водиш здравословен начин на живот и още много други интересни теми, разпределени в 3 модула, включващи 20 занятия.

ВКЛЮЧИ СЕ СЕГА В ТРИТЕ МОДУЛА НА ЦЕНА ОТ 440 ЛВ. Има опция за разсрочено плащане, попитай ни.

Нашите ученици посещават най-различни обучения и спортни занимания и са много натоварени, но е супер готино, когато дойдат при нас и започнат да се забавляват и смеят от сърце. Някак с лекота научават как да се справят с предизвикателствата в живота като например, как да бъдат лидерите в компанията и да общуват с всички, или пък как да накарат учителите да ги харесват и да им пишат 6, а защо не и как да тъгуват по-малко, когато гаджето ги зареже.

Занятията ни са под формата на игра и учене чрез преживяване и времето минава неусетно. Освен това често каним и най-различни вдъхновяващи хора, правим си събирания и си създаваме общност на “Развий се”.

Мисията ни е да изградим мост между училището и бизнеса, и да създадем среда, в която младите да успяват. Затова темите, които засягаме са много разнообразни и полезни, но още по-ценни са лекторите, които се включват. Всички те са с богат професионален опит, завършили докторантура или специализация в областта си. Това е и най-силната ни страна. Ние не преподаваме суха материя, а ти даваме шанса да се докоснеш до опита на успешни българи.

Ние те подготвяме за живота. Живот, изпълнен със забавни приключения, победи, предизвикателства, отговорности, постигнати цели и успехи. Нашата цел е да се научиш как да се справяш с живота, когато излезеш от училище, както и как да се чувстваш супер и да бъдеш сред готините още докато си в училище.

ЗА КОГО Е ТОВА ОБУЧЕНИЕ И ЗАЩО ДА СЕ ВКЛЮЧИШ?

Това обучение е подходящо за теб, ако си над 12г. и искаш:

 • Да се чувстваш добре във всяка компания в училище;
 • Да бъдеш успешен и да се забавляваш;
 • Да имаш самочувствие;
 • Да имаш покритие на самочувствието ;
 • Да се справиш по-добре в училище и да се развиваш успешно в живота;
 • Да оползотвориш добре времето си;
 • Да бъдеш в среда с развиващи се млади хора!

Занятията се провеждат в различни бизнес или креативни локации и се променят периодично, за да ни е по-весело и разнообразно. Ако времето и обстановката позволяват, някои занятия могат да се проведат и на открито в паркови пространства.

Продължителността на занятията е в рамките на 80 или 120 мин. В неделната група обединяваме 2 занятия с обща продължителност до 200 мин. Предвидени са свободни седмици според официалните почивни дни и училищни ваканции.

Цената за включване в цялостната програма на академията е 440 лв. и се заплаща по банков път. Има възможност за разсрочено плащане. При желание може да се включиш и в самостоятелни занятия от академията, но при задължително включване в поне 3 от основополагащите ни теми, защото искаме да сме ти полезни, да получиш качествено обучение и да се приобщиш към групата. Цената за включване в самостоятелни занятия е 30 лв. за всяко занятие.

Внимание: Местата са ограничени с цел по-ефективното провеждане на обучението, така че побързай.

Може да се включиш като попълниш формата за регистрация на нашия сайт или като ни се обадиш на тел. 0899 92 07 92.

ПРОГРАМА ПО МОДУЛИ В АКАДЕМИЯТА ЗА МЛАДЕЖИ „ПОДГОТВИ СЕ ЗА ЖИВОТА“.

Разпределихме програмата в три модула, които обхващат различни теми от живота и целят поетапното развитие на разнообразни умения и компетенции, с които да бъдеш на върха. Ето и каква ще бъде програмата ни.

I. Защо съм важен за света – взаимодействие.

 1. Какво представляват ценностите – защо са важни, с какво ни помагат и как да изберем нашите?
 2. Как да сме полезни вкъщи и да се развием?
 3. Финансова грамотност.
 4. Аз съм моето училище.
 5. Аз съм моята страна/ държава.
 6. Критично мислене и формиране на гражданско общество. Опазване на околната среда и безопасно придвижване.
 7. Какви са моите права и задължения?
 8. Какво трябва да знаем, когато комуникираме с институции?
 9. Държавно управление – ключови понятия и как се избират президент, парламент, министър-председател.
 10. Навици на успешните хора.

II. Аз управлявам своя живот – как да се развивам?

 1. Какви са моите цели?
 2. Как да се грижа за моите лични финанси и да изкарвам пари.
 3. Спорт и здравословно хранене.
 4. Как да изградя личния си брандинг и да се представяме по най-добрия начин в нова среда?
 5. Как да общувам ефективно?
 6. Емоционална интелигентност – новото ключово умение.
 7. Как да развивам силните си страни?
 8. Управление на времето.

III. Готов съм за живота след училище.

 1. Предприемачество.
 2. Кариерно ориентиране.
 3. Как да кандидатствам за работа?
 4. Как да се подготвя за интервю?
 5. Поглед отвътре в бизнес организациите.

ЛЕКТОРИ В АКАДЕМИЯТА ЗА МЛАДЕЖИ „ПОДГОТВИ СЕ ЗА ЖИВОТА“.

Имаме удоволствието да Ви представим лекторите от нашия супер екип, който ще се грижи за вашето развитие в академията „Подготви се за живота“.

Виктория Димитрова, PhD, основател на академията „Подготви се за живота“ и инициативата „Развий се“.

Завършила с отличие на випуска Софийска професионална гимназия по туризъм като последните 2 години от средното си образование паралелно се обучава в Националната школа по мениджмънт и още на 17 г. получава полувисше образование в специалност „Фирмено управление“. Знанията, които получава я насочват към УНСС и специалността Стопанско управление, където управлението се превръща в нейна страст и вече повече от 15 г. се занимава с управление на екипи, търговия и водене на преговори. Преди 2 години завършва докторантурата си в областта на взаимоотношенията с клиенти и става доктор по управление и икономика. Водила е лекции пред младежи в различни нестопански организации, частни и държавни училища, както и в Университета за национално и световно стопанство. Работила е на високи позиции в големи български и международни компании като Метро Кеш и Кери, Кауфланд и др.

Майка е на две деца, милее за България и работи върху изграждането на среда, в която младите да успяват.

Арнолд Ферейра, PhD, адвокат.

По настоящем Арнолд е почетен консул на Република България в Ангола. Има българско и анголско гражданство. Той е адвокат с 15 години стаж. Завършил е право в Софийския университет Св. Климент Охридски, от където има и докторантура. Има опит от няколко държави и се е специализирал в търговското и бизнес право. Говори перфектно 5 европейски езика и има също така базови познания по руски и китайски. Преподавал е в университет в Ангола, където сега работи и живее. Освен това е участвал на няколко международни конференции. Има специализация в Китай по международно право.

Мотивира го възможността да помага на другите. Затова и обича да преподава и да предава опита и знанията си. 

Нели Василева-Стефанова, детски и семеен психолог.

Нели е детски и семеен психолог. Тя е Магистър по психология на развитието и консултант по личностно развитие и взаимоотношения. Има над 12 години опит в обученията. Провежда индивидуални и семейни консултации. Автор е на статии и не на последно място е родител на двама тийнейджъри.

Нейната житейска мисия е да помага на хората да развиват своя потенциал, за да живеят по-удовлетворяващ и пълноценен живот. Именно поради тази причина смятаме Нели за прекрасно допълнение към екипа на „Развий се“ за предстоящата ни академия за младежи – „Подготви се за живота“.

Десислава Петровска, PhD, специалист управление на лични финанси.

Десислава е специалист в сферата на финансите и банковото дело с повече от 13 г. опит. Започва професионалния си път в сферата на кредитирането и банковото обслужване като заема позиции в почти всички големи банкови институции в България, работила е и в БНБ. Към настоящия момент е риск мениджър във водеща българска банка. Десислава е доктор по икономика. Преподавала е в УНСС. 

Включва се в академията за младежи на “Развий се”, защото вярва, че образованието в гимназията е ключово за последващото развитие на младежите. Тя самата завършва частна професионална гимназия “Банкер”, което спомага за нейното кариерно ориентиране.

Надя Младенова, нутриционист и световен шампион по карате. (Възможно е за някои групи да бъде заменена от друг лектор, специалист в областите спорт и здравословно хранене).

Надя ще се грижи за здравето на децата ви, тъй като тя познава тънкостите на здравословното хранене и спорта. Знае какво е да спортуваш професионално, както и каква е разликата да спортуваш за здраво и функционално тяло. Надя редовно предизвиква себе си като е участвала в множество спортни събития и често е попадала извън зоната си на комфорт. Към момента тя е лектор по здравословно хранене, фитнес инструктор и капитан на Adidas Runners в София.

Тя вярва, че човек трябва да се справя с нови предизвикателства и да се развива, за да надскача себе си. Това я прави супер вдъхновяващо допълнение към нашия екип.

Екипът на академията за младежи „Подготви се за живота“ е отворен за нови съмишленици и се разширява постоянно. Към академията ще се включат и още много предприемачи и експерти в областта си, които ще представят своите възгледи в академията. Включваме и млади и яки хора като теб. Ти може да си следващия ни лектор. Развий се!

Ще бъде мега интересно и още повече полезно!

Заинтригувахме те? Запиши се тук и сега или ни се обади 0899 92 07 92.

КАКВО ОЩЕ ПОЛУЧАВАШ ОТ НАС?

 • Специфични материали и тестове, свързани с обучението.
 • Достъп до затворена група, в която може да създаваш приятелства.
 • Сертификат за участие в академия за младежи на „Развий се“ – “Подготви се за живота”.
 • Препоръки към бъдещи работодатели или университети за най-активните и всеотдайни участници.

КАУЗА

„Развий се“ е инициатива, насочена към активните и развиващи се хора в България и цели подобряване на работната среда в страната ни. Чрез академията се стремим да подготвим младежите за първите им стъпки в бизнес среда. Решихме да създадем кауза, с която да помагаме на повече хора да се развиват и да подобряват условията, в които работят. С тази цел някои от най-добрите предложения или примери на участниците в академията на „Развий се“ ще бъдат споделени в безплатни уроци с ученици, студенти и онлайн чрез „Развий се“.

Не пропускай да следиш и за следващи наши обучения и полезна информация като се регистрираш на сайта ни и харесаш страницата на “Развий се” във Фейсбук или инстаграм профила ни. https://www.facebook.com/Razviise

Виктория Димитрова

Завършила с отличие на випуска Софийска професионална гимназия по туризъм като последните 2 години от средното си образование паралелно се обучава в Националната школа по мениджмънт и още на 17 г. получава полувисше образование в специалност „Фирмено управление“. Знанията, които получава я насочват към УНСС и специалността Стопанско управление, където управлението се превръща в нейна страст и вече повече от 15 г. се занимава с управление на екипи, търговия и водене на преговори. Преди 2 години завършва докторантурата си в областта на взаимоотношенията с клиенти и става доктор по управление и икономика. Водила е лекции пред младежи в различни нестопански организации, частни и държавни училища, както и в Университета за национално и световно стопанство. Работила е на високи позиции в големи български и международни компании като Метро Кеш и Кери, Кауфланд и др.

Майка е на две деца, милее за България и работи върху изграждането на среда, в която младите да успяват.