fbpx

Защо да изберете “Развий се” и мен Виктория Димитрова, когато ви е необходима консултация?

  1. Обичам управленските процеси и на теория и на практика – участвала съм в управлението на малки и средни бизнеси, но наред с това съм управлявала екипи в големи международни корпорации.
  2. Харесвам цифрите – завърших магистратура счетоводство и контрол, за да мога да управлявам по-адекватно финансовите потоци в управляваните от мен звена. Изградих собствен модел за анализ и оценяване стойността на клиентите в търговията.
  3. Занимавала съм се с управление, продажби и маркетинг в целия си живот. И то всякакъв маркетинг – от това как един младеж да се позиционира добре в училище, до това как се води рекламна кампания в ритейла, фармацията и книгоразпространението на международно ниво.
  4. Обичам да гледам на нещата от високо, но и да изследвам детайлите.

Харесва ми да познавам различните гледни точки – познавам от първа ръка работата на специалист в търговски и маркетинг отдел, през бранд мениджър и мениджър продуктова категория, до маркетинг и търговски директор. Работила съм с всякакъв тип клиенти – малки, средни, големи компании, собственици или мениджъри от най-ниското до най-високото ниво.