fbpx

“РАЗБИРАТЕЛСТВО И ПОЗИТИВНО ОБЩУВАНЕ МЕЖДУ ТИЙНЕЙДЖЪРА И НЕГОВИТЕ РОДИТЕЛИ – КАК ДА ПРЕОДОЛЯВАМЕ ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВАТА?

Заповядайте на нашата ОТВОРЕНА СРЕЩА С ПСИХОЛОГ.

Този четвъртък (16.09) от 19:00 ч. специално за всички родители ще направим безплатна онлайн среща на тема: “РАЗБИРАТЕЛСТВО И ПОЗИТИВНО ОБЩУВАНЕ МЕЖДУ ТИЙНЕЙДЖЪРА И НЕГОВИТЕ РОДИТЕЛИ – КАК ДА ПРЕОДОЛЯВАМЕ ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВАТА?

Срещата ще бъде в зуум и е отворена за всички, които желаят да се включат. Може да поканите и приятели. Съветваме ви да се регистрирате предварително, за да ви изпратим напомняне и при желание от ваша страна още допълнителна полезна информация от нас.

Линкът за включване в срещата ще бъде отворен в 18:55 ч.: https://us02web.zoom.us/j/8396717572…Meeting ID: 839 671 7572 Passcode: n9z28H

С тази среще имаме удоволствието да ви представим първия лектор от нашия супер екип, който ще се грижи за развитието на вашите деца в академията ни за младежи “Подготви се за живота”. Нейното име е Нели Василева-Стефановa.

Нели е детски и семеен психолог. Тя е Магистър по психология на развитието; Консултант по личностно развитие и взаимоотношения; Има над 12 години опит в обученията. Провежда индивидуални и семейни консултации; Автор е на статии и не на последно място е родител на двама тийнейджъри.😀 Нейната житейска мисия е да помага на хората да развиват своя потенциал, за да живеят по-удовлетворяващ и пълноценен живот. Именно поради тази причина смятаме Нели за прекрасно допълнение към екипа на „Развий се“ за предстоящата ни академия за младежи – „Подготви се за живота“. ЗАЯВИ СВОЯ ИНТЕРЕС СЕГА, ЗА ДА ПОЛУЧИШ ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ КОГА ТОЧНО ЩЕ БЪДЕ СТАРТА НА АКАДЕМИЯТА ЗА МЛАДЕЖИ НА „РАЗВИЙ СЕ“

Scroll to Top

Виктория Димитрова

Завършила с отличие на випуска Софийска професионална гимназия по туризъм като последните 2 години от средното си образование паралелно се обучава в Националната школа по мениджмънт и още на 17 г. получава полувисше образование в специалност „Фирмено управление“. Знанията, които получава я насочват към УНСС и специалността Стопанско управление, където управлението се превръща в нейна страст и вече повече от 15 г. се занимава с управление на екипи, търговия и водене на преговори. Преди 2 години завършва докторантурата си в областта на взаимоотношенията с клиенти и става доктор по управление и икономика. Водила е лекции пред младежи в различни нестопански организации, частни и държавни училища, както и в Университета за национално и световно стопанство. Работила е на високи позиции в големи български и международни компании като Метро Кеш и Кери, Кауфланд и др.

Майка е на две деца, милее за България и работи върху изграждането на среда, в която младите да успяват.