fbpx

Среща между бизнеса и младите

27.06.2023

На 27.06.2023 година най-сетне вълнуващото събитие “Среща между бизнеса и младите”, организирано от “Развий се” и CATRO в Интерпред, София, стана реалност. Събрахме над 70 ученици и студенти, като тази инициатива демонстрира как практическото образование и директната комуникация с бизнеса могат да формират бъдещето на младите таланти. Участниците получиха уникалната възможност да се срещнат лице в лице с представители на водещи компании, да разберат повече за потенциалните стажове и кариерни пътища, и да се докоснат до реални бизнес казуси.

Специални благодарности отправяме към нашите партньори – Lufthansa Technik Sofia, SoftServe, TELUS International, KFC Bulgaria и SOS Детски селища България, чиято подкрепа беше критична за успеха на събитието. Тяхното участие не само обогати програмата, но и предостави на участниците директен поглед към корпоративната култура и възможностите за развитие в тези организации.

Младежите участваха активно в дискусии, задаваха своите въпроси и споделяха своите идеи и визии за бъдещето. Енергията и амбицията, които младите хора показаха през целия ден, бяха източник на вдъхновение за всички нас. Това събитие не само предостави ценна информация и възможности, но и създаде среда за вдъхновение и мотивация за участниците да следват своите мечти и кариерни амбиции.

Очакваме с нетърпение да продължим традицията и да посрещнем още повече млади и амбициозни участници на бъдещи събития. До нови срещи и още по-големи успехи заедно!

Участниците имаха възможност за стаж и работа в:

Сподели събитието:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Други събития

Scroll to Top

Виктория Димитрова

Завършила с отличие на випуска Софийска професионална гимназия по туризъм като последните 2 години от средното си образование паралелно се обучава в Националната школа по мениджмънт и още на 17 г. получава полувисше образование в специалност „Фирмено управление“. Знанията, които получава я насочват към УНСС и специалността Стопанско управление, където управлението се превръща в нейна страст и вече повече от 15 г. се занимава с управление на екипи, търговия и водене на преговори. Преди 2 години завършва докторантурата си в областта на взаимоотношенията с клиенти и става доктор по управление и икономика. Водила е лекции пред младежи в различни нестопански организации, частни и държавни училища, както и в Университета за национално и световно стопанство. Работила е на високи позиции в големи български и международни компании като Метро Кеш и Кери, Кауфланд и др.

Майка е на две деца, милее за България и работи върху изграждането на среда, в която младите да успяват.