fbpx

👉 Заповядайте на нашата ОТВОРЕНА СРЕЩА на тема: КАКВО ДА НАПРАВИМ, ЗА ДА СЕ ПРИДВИЖВАМЕ БЕЗОПАСНО С КОЛА, КОЛЕЛО, ТРОТИНЕТКА И КАТО ПЕШЕХОДЦИ?Можем ли да предотвратим ПТП? / Как може да предотвратим ПТП?


🎯Срещата ще бъде в зуум на 24.11 (сряда) от 18:30ч.
📌Регистрирайте се тук: https://razviise.bg/контакти/


В „Развий се“ имаме кауза да подобрим средата в България. Всички ние всекидневно участваме в пътното движение – като пешеходци или с превозно средство. Ако ние не си даваме сметка как да подобрим безопасността си, вероятно няма да успеем да повлияем на средата и да подобрим дисциплината и на останалите участници в пътното движение. Днес имаме удоволствието да ви представим един човек, който е превърнал превенцията на пътнотранспортните произшествия в своя професия и мисия. Неговото име е Ивайло Петров. Той е старши разследващ полицай в сектор “Разследване на транспортни престъпления”, отдел “Разследване” – при СДВР (Столична дирекция на вътрешните работи).Ивайло вече 10 години работи като разследващ полицай и се сблъсква отблизо с ужаса на тежките пътнотранспортни произшествия в България. Това го мотивира да се квалифицира като автоинструктор и към момента подготвя млади шофьори на първите им стъпки в управлението на моторни превозни средства. Неговите мотиви да се присъедини към каузата на „Развий се“ са да сподели опита си и чрез него да предотврати поне едно ПТП като накара хората да се замислят над едни обикновени, но понякога животоспасяващи ежедневни неща.Ивайло е баща на две деца, обича живота, обича животните, обича природата, обича хората и се надява да допринесе за намаляване на пътнотранспортните произшествия.


Срещата е отворена за всички и може да се включите на следния линк:https://us02web.zoom.us/j/8396717572…Meeting ID: 839 671 7572


👍 Запишете се за бъдещите ни развиващи срещи тук.