fbpx

Управленски умения

Предстоящите курсове по “Управленски умения” са:

 • Уикенд курсове с продължителност 6 часа. Групи на 12.03 или 19.03

Управлението е важна част от живота на всеки човек. Управляваме времето си, управляваме семейството си, управляваме финансите си, управляваме автомобила си. И сега си представете как бихме могли да шофираме без да имаме необходимите знания и инструкции. Отговорът е много прост – катастрофално!  Сега разбирате колко е важно да получите необходимите знания как да управлявате.? Курсовете ни по управленски умения ще ви помогнат да разбирате по-добре околните, да комуникирате по-ефективно с тях и да постигате целите си. Наред с това ще облекчат напрежението и стреса, и ще изпитвате удоволствие от постигнатите резултати.

На 31.01 стартирахме модул “Управленски умения за начинаещи мениджъри” като част от програмата „Да обядваме знания“ на „Развий се“. Поради засиления интерес пускаме и уикенд групи онлайн или на живо. Може да се включите в курсовете тук.

В зависимост от интересите и познанията на клиентите ни разработваме индивидуални обучения по управленски умения. Някои, от които са многообхватни, а други може да засягат само една или няколко теми. Ето и някои от най-често включваните теми по желание на нашите клиенти:

 1. Типове на личността.
 2. Управленски стилове.
 3. Основни умения за управление на хора.
 4. Комуникационни умения.
 5. Как да бъдем успешен ръководител на екип?
 6. Как да мотивираме?
 7. Как да делегираме?
 8. Как да контролираме?
 9. Похвала/ критика – как и колко?
 10. Обучения, свързани с решаване на конкретни клиентски казуси.

На кого са необходими управленски умения?

Управленските умения ще помогнат на всички, които искат да се справят по-добре в живота. Не е задължително да се занимавате професионално с управление, но винаги е плюс да имате базови познания в тази област, повярвайте ни! ?

Ако вие сте завършили образованието си наскоро или все още учите;

Ако сте предприемач, който се чуди как да оптимизира дейността си;

Ако управлявате екип от скоро;

Ако ви управляват по начин, който не одобрявате;

Ако искате да управлявате по начин, който одобрявате;

Ако искате да се развивате в кариерата;

И като цяло за всички будни и инициативни хора!

Управлението е навсякъде покрай нас и благодарение на ключовите компетенции, които ще развиете чрез обученията ни по управленски умения:

 • ЩЕ ПОВИШИТЕ ЛИЧНАТА СИ ЕФЕКТИВНОСТ,
 • ЩЕ УПРАВЛЯВАТЕ ПО-ДОБРЕ ЖИВОТА И БИЗНЕСА СИ,
 • ЩЕ НАМАЛИТЕ НАПРЕЖЕНИЕТО И СТРЕСА,
 • ЩЕ ПОСТИГАТЕ ПО-ДОБРИ РЕЗУЛТАТИТЕ В ДЕЙНОСТИТЕ, С КОИТО СЕ ЗАХВАЩАТЕ.

ОБЯДВАЙТЕ ЗНАНИЯ!

СЕГА може да се включите в уикенд обучение С ЛЕКТОР НА ЖИВО по управление на времето САМО за 89 лв.

КАКВО ВКЛЮЧВА ОБУЧЕНИЕТО?

 • 6 модула по 30 мин. онлайн/на живо (според епидемиологичната обстановка) – теоретична и практически насочена подготовка
 • 3 практически упражнения чрез решаване на казуси по 30 мин.
 • Техники за делегиране и повишаване на ефективността на служителите.
 • Обучение от специалист в сферата на планирането с докторска степен по управление и икономика.

Ще се радваме да се развиваме заедно!

КАУЗА

„Развий се“ е инициатива, която е насочена към активните и развиващи се хора в България и цели подобряване на работната среда в страната ни. Именно с тази цел решихме да създадем кауза, с която да помагаме на повече хора да се развиват и да подобряват условията, в които работят. Благодарение на вашите добри решения на казусите, които ще разглеждаме повече хора ще имат възможността да се развият. Те ще бъдат споделени в безплатни уроци с ученици, студенти и онлайн чрез „Развий се“.

И не забравяй да заявиш желанието си за включване в курса ни за “Управление за начинаещи мениджъри” тук. Обещаваме да бъде полезно и интересно.

Scroll to Top

Виктория Димитрова

Завършила с отличие на випуска Софийска професионална гимназия по туризъм като последните 2 години от средното си образование паралелно се обучава в Националната школа по мениджмънт и още на 17 г. получава полувисше образование в специалност „Фирмено управление“. Знанията, които получава я насочват към УНСС и специалността Стопанско управление, където управлението се превръща в нейна страст и вече повече от 15 г. се занимава с управление на екипи, търговия и водене на преговори. Преди 2 години завършва докторантурата си в областта на взаимоотношенията с клиенти и става доктор по управление и икономика. Водила е лекции пред младежи в различни нестопански организации, частни и държавни училища, както и в Университета за национално и световно стопанство. Работила е на високи позиции в големи български и международни компании като Метро Кеш и Кери, Кауфланд и др.

Майка е на две деца, милее за България и работи върху изграждането на среда, в която младите да успяват.