fbpx

Фирмени обучения

Цялостни решения за Вашия бизнес

“Развий се” е Вашият надежден партньор за висококачествени фирмени обучения, насочени към растеж и ефективност в бизнеса. 

Какво правим?

При нас ще откриете разнообразни и висококачествени фирмени обучения. Нашият уникален набор от специализирани програми е подбран с внимание към нуждите както на малките и средните предприятия, така и на екипите в големите корпорации. Всяко обучение в нашата платформа е разработено на база на нашия дългогодишен опит и преминати редица обучения. Постоянно се стремим да осъвременяваме нашите програми, за да отразяват актуалните тенденции в бизнеса.

Какво развивате с нас?

Защо да ни се доверите?

Открийте възможностите за растеж и развитие чрез нашите обучения, които ще ви подготвят за предизвикателствата на съвременния бизнес свят.

Управленски умения

Обучения на нов служител

Обучение на търговски екипи

Подобряване на работната среда

Управление на времето

Безплатна консултация

Отдаваме значение на Вашата индивидуалност и бизнес нужди, затова Ви предлагаме възможността за първоначална консултация напълно безплатно. Направете запитване, изберете удобен ден и час, или просто задайте вашите въпроси, за да стартираме заедно пътя към Вашето лично или фирмено развитие.

Scroll to Top

Виктория Димитрова

Завършила с отличие на випуска Софийска професионална гимназия по туризъм като последните 2 години от средното си образование паралелно се обучава в Националната школа по мениджмънт и още на 17 г. получава полувисше образование в специалност „Фирмено управление“. Знанията, които получава я насочват към УНСС и специалността Стопанско управление, където управлението се превръща в нейна страст и вече повече от 15 г. се занимава с управление на екипи, търговия и водене на преговори. Преди 2 години завършва докторантурата си в областта на взаимоотношенията с клиенти и става доктор по управление и икономика. Водила е лекции пред младежи в различни нестопански организации, частни и държавни училища, както и в Университета за национално и световно стопанство. Работила е на високи позиции в големи български и международни компании като Метро Кеш и Кери, Кауфланд и др.

Майка е на две деца, милее за България и работи върху изграждането на среда, в която младите да успяват.