fbpx

ПРОГРАМИ В АКАДЕМИЯТА ЗА МЛАДЕЖИ 

Представяме ти 3 различни възможности, които обхващат различни теми от живота и целят поетапното развитие на разнообразни умения и компетенции, с които да бъдеш на върха. Ето ги и тях:

Едномесечна програма “Летящ старт”. Включва 4 обучения по 90 мин. Програмата е затворена, но само сега можеш да се включиш в ускорен еднодневен курс по темите от програмата.

4-месечна програма “Развитие в прогрес”. Включва 6 практически и игровизирани обучения по 180 мин.

8-месечна програма “Подготви се за живота”. Надгражда предходната програма и включва още 5 полудневни семинара

Виктория Димитрова

Завършила с отличие на випуска Софийска професионална гимназия по туризъм като последните 2 години от средното си образование паралелно се обучава в Националната школа по мениджмънт и още на 17 г. получава полувисше образование в специалност „Фирмено управление“. Знанията, които получава я насочват към УНСС и специалността Стопанско управление, където управлението се превръща в нейна страст и вече повече от 15 г. се занимава с управление на екипи, търговия и водене на преговори. Преди 2 години завършва докторантурата си в областта на взаимоотношенията с клиенти и става доктор по управление и икономика. Водила е лекции пред младежи в различни нестопански организации, частни и държавни училища, както и в Университета за национално и световно стопанство. Работила е на високи позиции в големи български и международни компании като Метро Кеш и Кери, Кауфланд и др.

Майка е на две деца, милее за България и работи върху изграждането на среда, в която младите да успяват.