fbpx

Общуване с тийнейджър – Безплатен нетуъркинг

10.02.2023 (петък) от 18:30 до 20:30

Как да общуваме с децата си и да им помогнем да изявят своя потенциал?

Елате на лежерно обучение + интерактивен нетуъркинг

Знаете ли, че основна ценност на тийнейджърите е семейството? Ще разберете това и още много повече в лежерна и приятна атмосфера в едно уникално по рода си събитие на живо за родители!

На събитието ще разберете:

📍 От какво имат нужда тийнейджърите, за да се “запалят”

📍 Какво искат да ни кажат чрез емоциите и реакциите си.

📍 Защо са апатични, емоционални, агресивни, поемат рискове, безотговорни и все пак така прекрасни

📍 Какви са основните желания на тийнейджърите

📍 Как да се развиват Вашите деца с удоволствие 

Кога?

10.02 (петък) от 18:30 до 20:30

Къде?

Barter Community Hub
бул. Черни връх 47

Цена

Добро настроение! 😉

Ела и си поговори с някого, който си задава същите въпроси като теб.

Ела, научи нещо ново, сподели

Избрали сме едно прекасно и уютно място, на което да си прекараме добре и да научим нови неща. И разбира се, барът е отворен, ще си говорим в неформална обстановка с поглед към нощна София!

Ментор с подход и дългогодишен опит

⏳ Виктория Димитрова, основателят на “Развий се” ще е сертифицирана от МОН по темата “Игровизация в обучението” и има докторска степен в областта на управлението и икономиката. Има над 15 г. управленски опит на високи позиции в български и международни компании, предприемач, ментор с опит и не на последно място майка е на 2 деца. Имала е доста критични ситуации в ежедневието си и това я провокира да се задълбочи в темата, свързана с баланса в живота и управлението на времето като възможност.

Регистрация

Запишете се и ще Ви включим в списъка с присъстващи.

Откъде разбрахте за нас?

Сподели събитието:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Други събития

Scroll to Top

Виктория Димитрова

Завършила с отличие на випуска Софийска професионална гимназия по туризъм като последните 2 години от средното си образование паралелно се обучава в Националната школа по мениджмънт и още на 17 г. получава полувисше образование в специалност „Фирмено управление“. Знанията, които получава я насочват към УНСС и специалността Стопанско управление, където управлението се превръща в нейна страст и вече повече от 15 г. се занимава с управление на екипи, търговия и водене на преговори. Преди 2 години завършва докторантурата си в областта на взаимоотношенията с клиенти и става доктор по управление и икономика. Водила е лекции пред младежи в различни нестопански организации, частни и държавни училища, както и в Университета за национално и световно стопанство. Работила е на високи позиции в големи български и международни компании като Метро Кеш и Кери, Кауфланд и др.

Майка е на две деца, милее за България и работи върху изграждането на среда, в която младите да успяват.