fbpx

Разбери коя професия е подходяща за теб като се включиш в БЕЗПЛАТНИЯ ни УЕБИНАР. В сряда на 07.12 от 15:00ч. ще си говорим за това как да намерим своята бъдеща професия.👌

Регистрирай се ТУК, за да получиш линк за достъп и допълнителна информация за професиите, които ще разгледаме специално за теб.🤝

Водещи и лектори на събитието ще бъдат Виктория Димитрова, PhD, основател на Развий се – академия за личностно и бизнес развитие и Ангел Георгиев, основател на Знам.бе – платформа за професионално ориентиране и образователен директор в СофтУни.

До тях ще застанат и водещи специалисти, които ще споделят своя опит и ще ти покажат как са избрали професията си и какво точно представлява тя през техния поглед.

 

Твоето бъдеще зависи от теб -> очакваме те!😉

302143039_10210026585418527_8404166429494440010_n

За Етиен Янев:

  • Етиен Янев е дигитален маркетолог с над 12-годишен опит, включващ работа със стартъпи и B2B компании. 
  • Преподава в основната програма на Softuni Digital, както и в най-големия студентски кампус за предприемачество в света – RANEPA International. 
  • Автор е на книгата “Компас за дигитален маркетинг”. 
  • Част е и от Асоциацията на Българските Лидери и Предприемачи (ABLE).

За Венелина Янакиева:

  • Запознай се с Вили, която ще развенчае няколко мита за програмистите. 
  • Като един от тях е, че „Програмистите са скучни и
    асоциални хора, които нямат и не искат да имат приятели“
  • Разбери от нея в детайли какво представлява професията Developer отвътре и как тя е стигнала до този свой избор.
  • Завършила е Технически университет и е магистър по Компютърни науки 
 

Искаш да участваш в още събития от Развий се и да си част от общност с активни и готини млади хора като теб? Разгледай програмите ни в академията за личностно и бизнес развитие на младежи. 

Виктория Димитрова

Завършила с отличие на випуска Софийска професионална гимназия по туризъм като последните 2 години от средното си образование паралелно се обучава в Националната школа по мениджмънт и още на 17 г. получава полувисше образование в специалност „Фирмено управление“. Знанията, които получава я насочват към УНСС и специалността Стопанско управление, където управлението се превръща в нейна страст и вече повече от 15 г. се занимава с управление на екипи, търговия и водене на преговори. Преди 2 години завършва докторантурата си в областта на взаимоотношенията с клиенти и става доктор по управление и икономика. Водила е лекции пред младежи в различни нестопански организации, частни и държавни училища, както и в Университета за национално и световно стопанство. Работила е на високи позиции в големи български и международни компании като Метро Кеш и Кери, Кауфланд и др.

Майка е на две деца, милее за България и работи върху изграждането на среда, в която младите да успяват.