fbpx

Интуитивното хранене е подход, фокусиран върху оптималното благосъстояние на човек на физическо и психическо ниво, като пътят, по-който достигаме до това е през отношението ни към храната. Интуитивното хранене е особено подходяща тема за хора, които на този етап са се сблъсквали с какви ли не диети и вече сякаш се питат знаят ли как изобщо да се хранят; за хора, които усещат, че са изгубили връзката с тялото си и търсят как да я възобновят; за хора с хранителни нарушения, които искат да си върнат позитивното отношение към храненето; и за хора, които просто проявяват интерес към сферата на храненето и искат да научат повече.

Избрахме чрез това събитие да се развием като се запознаем с интуитивното хранене. Освен това темата за здравословния начин на живот е една от темите, които засягаме и в нашата академия за младежи “Подготви се за живота”.

Събитието е подходящо както за тийнейджъри, така и за възрастни. Очакваме ви!

Събитието се организира от “Развий се” и е напълно безплатно. За да се включите в него, е необходимо само да се регистрирате тук.

След регистрацията ще Ви изпратим линк към събитието.

Щастливи сме да представим нашият гост-лектор Сибила Данчева.

“Здрав дух в здраво тяло” е сентенцията, която според нас я описва най-добре.

Нейните интереси са свързани с психологията и здравословния начин на живот. Тя е сертифициран хранителен консултант с подхода на Интуитивно хранене, освен това следва “Спортна психология”. Сибила също така е и дипломиран философ, което определя като база за всички свои занимания. Освен това в момента специализира психотелесна психотерапевтика и професионално се занимава с терапевтична дейност под супервизия.