fbpx

Your Network is Your Net Worth

На 27.11 се състоя ТАЕН нетуъркинг, в който много яки младежи от различни училища се запознаха помежду си. Оказа се даже, че има и ученици от едно и също училище, които се запознаха на аншето събитие. 

Участниците разбраха, че светът и хората около нас крият толкова много мистерии и разкриха голямата тайна, която им бяхме подготвили.

 

Сега предстои ново подобно събитие. Готов ли си? 

 

 

Ще играем игри, които да ти помогнат да общуваш уверено и да представиш себе си в най-добра светлина.

Не забравяй твоите контакти и среда са твоята бъдеща печалба и са определящи за твоето развитие. В  “Развий се” изграждаме общността на бъдещите лидери

Не му мисли и в нетуркинга се включи. Регистрация си направи и имейл с покана получи.

Ела на 16.02 и обсъди темите, които харесваш, с хора, които си струват. 

Събитието е безплатно след предварителна регистрация с цел получаване на специална покана!

Виктория Димитрова

Завършила с отличие на випуска Софийска професионална гимназия по туризъм като последните 2 години от средното си образование паралелно се обучава в Националната школа по мениджмънт и още на 17 г. получава полувисше образование в специалност „Фирмено управление“. Знанията, които получава я насочват към УНСС и специалността Стопанско управление, където управлението се превръща в нейна страст и вече повече от 15 г. се занимава с управление на екипи, търговия и водене на преговори. Преди 2 години завършва докторантурата си в областта на взаимоотношенията с клиенти и става доктор по управление и икономика. Водила е лекции пред младежи в различни нестопански организации, частни и държавни училища, както и в Университета за национално и световно стопанство. Работила е на високи позиции в големи български и международни компании като Метро Кеш и Кери, Кауфланд и др.

Майка е на две деца, милее за България и работи върху изграждането на среда, в която младите да успяват.