fbpx

Подобряваме работната среда в България като повишаваме ефективността в компаниите и подготвяме младежите за работа в бизнес организации.

Кой? Защо? Как? Какво?

Кой? „Развий се“.

Защо?За да подобрим средата в България.

Как?Обучаваме младите хора на нещата, които не ги учат в училище, а българските компании на успешни практики от големите чуждестранни корпорации.

Какво? Помагаме на бизнеса и младите хора да бъдат по-адаптивни, по-успешни и по-ефективни.

Това е накратко, дългата версия може да прочете надолу. 🙂

Здравейте и добре дошли! 🙂

Казвам се Виктория Димитрова и съм един нестихващ ентусиаст, търсещ позитивния пример и промяната към добро. Някои ме познават като доктор по управление и икономика, други като маркетинг или търговски директор, спортист, майка, а имам удоволствието и няколко човека да ме смятат за техен ментор. Опитвам да се фокусирам върху важните неща в живота, да не мрънкам и да се адаптирам към променящата се ситуация.

Реших да създам „Развий се“, защото искам аз, семейството ми и инициативните хора да останем в България. В една развита, конкурентна и прекрасна България, където българският бизнес успява и разполагаме с висококвалифицирана работна ръка.

Чрез инициативата „Развий се“ аз и още много други специалисти ще споделим знанията си, за да има възможност повече български компании да се получат от чуждестранния опит за подобряване на работната среда и ефективността на служителите. Наред с това младите хора да научат повече за нещата, на които не ги учат в училище и да станат по-добри и адаптивни в бизнес среда. 

Как да стане това?

„Развий се“ е място, където всеки може да даде своя принос и да почерпи опит. Ако идеята ти харесва, стани един от нас и ни следвай във Facebook Instagram LinkedIn .

С правилна позитивна нагласа за развитие, обучение, адаптивност и много труд. Можете да разчитате на „Развий се“ за търговски обучения, обучения за ефективност или за прилагане на практики за подобряване на работната среда.

Може да се обадиш директно и на мен, Виктория Димитрова, Обаждане 0899 92 07 92.

Свържете се с нас

    В коя възрастова група попадате
    12-1819-2627-3435-5556+

    Относно
    Академия за младежиОбучение за възрастниБезплатно събитиеДруго