fbpx

Заповядайте на нашата ОТВОРЕНА СРЕЩА С ПСИХОЛОГ.

Този четвъртък (16.09) от 19:00 ч. специално за всички родители ще направим безплатна онлайн среща на тема: “РАЗБИРАТЕЛСТВО И ПОЗИТИВНО ОБЩУВАНЕ МЕЖДУ ТИЙНЕЙДЖЪРА И НЕГОВИТЕ РОДИТЕЛИ – КАК ДА ПРЕОДОЛЯВАМЕ ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВАТА?

Срещата ще бъде в зуум и е отворена за всички, които желаят да се включат. Може да поканите и приятели. Съветваме ви да се регистрирате предварително, за да ви изпратим напомняне и при желание от ваша страна още допълнителна полезна информация от нас.

Линкът за включване в срещата ще бъде отворен в 18:55 ч.: https://us02web.zoom.us/j/8396717572…Meeting ID: 839 671 7572 Passcode: n9z28H

С тази среще имаме удоволствието да ви представим първия лектор от нашия супер екип, който ще се грижи за развитието на вашите деца в академията ни за младежи “Подготви се за живота”. Нейното име е Нели Василева-Стефановa.

Нели е детски и семеен психолог. Тя е Магистър по психология на развитието; Консултант по личностно развитие и взаимоотношения; Има над 12 години опит в обученията. Провежда индивидуални и семейни консултации; Автор е на статии и не на последно място е родител на двама тийнейджъри.😀 Нейната житейска мисия е да помага на хората да развиват своя потенциал, за да живеят по-удовлетворяващ и пълноценен живот. Именно поради тази причина смятаме Нели за прекрасно допълнение към екипа на „Развий се“ за предстоящата ни академия за младежи – „Подготви се за живота“. ЗАЯВИ СВОЯ ИНТЕРЕС СЕГА, ЗА ДА ПОЛУЧИШ ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ КОГА ТОЧНО ЩЕ БЪДЕ СТАРТА НА АКАДЕМИЯТА ЗА МЛАДЕЖИ НА „РАЗВИЙ СЕ“